طرز تهیه کاپوچینو با دستگاه اسپرسو ساز خانگی

کاپوچینو Cappuccino یکی از پرطرفدارترین ترکیبات اسپرسو با شیر است و حتی در رقابت با کافه لاته نیز خیلی وقت ها از آن پیشی گرفته است. اما آیا برای نوشیدن این ترکیب جذاب حتما باید به کافه رفت؟ خیر. شما می توانید با استفاده از طرز تهیه کاپوچینو، آن را خانه درست کنید.

در ادامه قصد دارمی تا طرز تهیه کاپوچینو با دستگاه اسپرسو ساز خانگی را آموزش دهیم.

 

طرز تهیه کاپوچینو حرفه‌ای (با دستگاه اسپرسو ساز)

مواد و تجهیزات مورد نیاز :

  1. اسپرسو ساز دارای نازل بخار
  2. پیچر استیل (پارچ مخصوص کف شیر)
  3. ماگ یا فنجان قهوه (نوع عریض و کم عمق آن توصیه می‌شود)
  4. قهوه آسیاب شده مخصوص اسپرسو

 

طرز تهیه:

  1. به وسیله‌ اسپرسوساز یک شات اسپرسو تهیه کنید.
  2. حدود یک سوم پیچر را با شیر سرد پر کنید. نازل بخار را دقیقا در زیر سطح شیر قرار داده و به مدت 8 الی 10 ثانیه آن را در معرض بخار قرار دهید.
    سپس نازل بخار را کاملا در شیر فرو ببرید و این کار را تا زمانی که دمای شیر به بالاتر از 65.5 درجه سانتیگراد برسد ادامه دهید.
  3. چندین بار ضربات محکمی به پیچر وارد کنید تا حباب هایی که روی آن ایجاد شده از بین بروند و کف شیر، فشرده و یکدست شود.
  4. کف شیر را به آرامی به مرکز فنجان و روی قهوه اسپرسو اضافه کنید تا هنگامی که لایه ضخیمی از کف شیر تشکیل شود.

نکته ای برای حرفه‌ای تر شدن : پیچر حاوی شیر را تا هنگامی که به آن نیاز ندارید در یخچال قرار دهید. زیرا شیر سردتر برای تبدیل شدن به کف احتیاج به بخار بیشتری دارد و این کار باعث می‌شود بافت آن بهتر شکل بگیرد.

 

طرز تهیه کاپوچینو خانگی به وسیله اسپرسوساز گازی

  1. آماده کردن اسپرسو : ابتدا به وسیله‌ اسپرسوساز یک شات اسپرسو تهیه کنید.
  2. کف شیر : 120 میلی گرم شیر در شیرجوش خود بریزید (شیر کم چرب کف بیشتری را تولید می‌کند) شیرجوش را روی شعله گاز بگذارید و یک دماسنج در آن قرار دهید.
    دمای شیر باید به 65 تا 68 درجه ی سانتیگراد برسد. سپس از یک همزن دستی استفاده کنید و به وسیله آن شیر را به قدری هم بزنید تا کف شیر غلیظی ایجاد شود. البته می توانید از فرنچ پرس برای فوم دادن شیر نیز استفاده کنید.
  3. تهیه کاپوچینو : شات اسپرسو را در فنجان مناسب کاپوچینو بریزید. دقت داشته باشید که یک اسپرسوی خوب باید غلظت بالایی داشته باشد.
    حال کف شیر را روی آن بریزید. هم اکنون کاپوچینو شما آماده است.
    این نکته را فراموش نکنید که کاپوچینو شما باید حاوی یک سوم اسپرسو و دو سوم کف شیر باشد.
    اگر دوست دارید می‌توانید برای طعم و رایحه بیشتر مقداری پودر دارچین یا کاکائو نیز به روی آن بپاشید. از نوشیدن یک فنجان کاپوچینو دلچسب لذت ببرید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *